Boxning Tjejer & Boxning Damer - Klubbar, Träningstips & Expertråd
boxning stockholm, träna boxning i stockholm, boxningsklubbar stockholm, boxningsutrustning stockholm
73
page-template-default,page,page-id-73,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,columns-4,qode-theme-ver-13.1.1,qode-theme-bridge
 

Boxning Tjejer & Boxning Damer – Klubbar, Träningstips & Expertråd

Boxning damer & boxning tjejer  – En populär träningsform

Att boxning som träningsform formligen exploderat i popularitet bland kvinnor de senaste åren är det nog få som missat. Aldrig förr har Boxning varit en så populär aktivitet och träningsform för damer samt unga tjejer. Anledningen till detta växande intresse hos den kvinnliga delen av befolkningen stavas i högsta grad Mikaela Laurén den enda svenska kvinnliga boxaren som kämpat om världsmästartiteln vid flera tillfällen.

Boxningsklubbar för damer & tjejer

Det finns idag flera klubbar och träningsanläggningar som helt fokuserar på att erbjuda Damer och Tjejer Boxning som träningsalternativ. Här hittar du flera olika klubbar som valt att endast erbjuda kvinnor och tjejer möjligheten att träna boxning, personliga boxningstränare för kvinnor och damer och mycket mera nyttig information.